За певицата Андреа можем да кажем, че е една

...
  За певицата Андреа можем да кажем, че е една
Коментари Харесай

Какво се случва с Андреа? Певицата притесни феновете си с признание

 

За певицата Андреа можем да кажем, че е една от кралиците на Instagram. С нейните над 314 000 почитатели, инфлуенсърката знае тайната на съвършения кадър, облекло и грим, гарантиращи хиляди лайкове.

Виж още: Андреа призна кой е поставил край във връзката с Кобрата и даде скъп житейски съвет

В най-новата си ария Андреа си партнира с сътрудника си Крум за прочувствено парче, което са кръстили " Мен ми стига ". Всъщност то беше много предстоящо от всички нейни почитатели, само че те в действителност останаха с малко разочаровани.

Виж още: Историята на едно другарство: Защо Андреа и Моника Валериева са толкоз близки?

Причината за това е, че Андреа не се появява в клипа. Да, почитателите ѝ са безапелационни - парчето е едно от най-хубавите в кариерата ѝ въобще, само че... " Песента си е дуетна и не знам за какво единствено Крум гледаме на фрагментите ", разясняват някои. 

Виж още: Има ли задръжки Андреа? Певицата с нова порция провокация

В последна сметка Андреа реши да отговори на почитателите си и го направи в story. " Скъпи другари, знам, че очаквахте да вземам участие в клипа. Но заради неналичието на продуктивност и централизация през последните месеци, не можах да оправдая упованията ви до дъно ", написа Андреа.

Виж още: Официално: Андреа и Кубрат скъсаха! Певицата с първи коментар за раздялата

Това сигурно е озадачило почитателите на Андреа, тъй като тя постоянно наподобява на гребена на вълната на живота в своите фотоси. Тя е постоянно на екзотични места, обградена с разкош. 

Виж още: Кубрат Пулев тъжи по Андреа, а тя грам не се трогна! Вижте по какъв начин отвърна!

Впрочем напоследък певицата постоянно дава отговор на въпроси на почитатели в Instagram, като измежду въпросите нерядко има и такива от персонално естество. В една от последните сесии стана ясно, че тя няма мъж до себе си, а на въпроса дали желае да има деца, отговори с безапелационното " да ", въпреки че отговорът беше съпроводен с рисунка на жена, прегърнала празен контур на мъж.

Андреа и боксьорът Кубрат Пулев се разделиха през лятото на тази година след месеци на спекулации за връзките посред им. Новината беше оповестена от Андреа, а в изявление по-късно Кобрата загатна, че дълго време във връзката им нямало развиване.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР